© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: "Alles is mogelijk in GP Brazilië"

06 nov. 2018 13:34 Jan van der Burgt 0 reacties
Max Verstappen wordt komend weekend herenigd met het circuit waar hij in 2016 zo verschrikkelijk huishield in de stromende regen. De Nederlander kijkt uit naar de race en stelt dat 'alles mogelijk' is.

Max Verstappen geeft zich in de aanloop naar de Grand Prix van Brazilië niet op voorhand gewonnen. Normaal gesproken passen de karakteristieken van het circuit niet zo goed bij de RB14 van Red Bull, maar de Nederlander wil niets uitsluiten.

"Nadat ik hier in 2016 op het podium stond en na mijn overwinning in de GP van Mexico zou ik willen stellen dat alles mogelijk is. Ik heb hier in het verleden geweldige gevechten gehad en inhaalacties uitgevoerd, dus ik hoop op opnieuw een enerverende race", zo blikt de jongeling vooruit op het weekend.

Naast het weerzien met het circuit van Interlagos kijkt Verstappen uit naar het weerzien met de fans: "Die zitten hier op het rechte stuk zo verschrikkelijk dicht op de baan dat je ze ontzettend goed kunt horen, luidruchtig als ze zijn."

Max Verstappen zou Max Verstappen niet zijn als hij zich niet graag tegoed zou willen doen aan de lokale keuken, maar hij moet voorzichtig zijn: "Het eten is hier waanzinnig, maar ik moet op mijn dieet blijven letten om in shape te blijven, óók met nog maar twee races te gaan."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen