Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen: "Alles is mogelijk in GP Brazilië"

Max Verstappen wordt komend weekend herenigd met het circuit waar hij in 2016 zo verschrikkelijk huishield in de stromende regen. De Nederlander kijkt uit naar de race en stelt dat 'alles mogelijk' is.

Max Verstappen geeft zich in de aanloop naar de Grand Prix van Brazilië niet op voorhand gewonnen. Normaal gesproken passen de karakteristieken van het circuit niet zo goed bij de RB14 van Red Bull, maar de Nederlander wil niets uitsluiten. "Nadat ik hier in 2016 op het podium stond en na mijn overwinning in de GP van Mexico zou ik willen stellen dat alles mogelijk is. Ik heb hier in het verleden geweldige gevechten gehad en inhaalacties uitgevoerd, dus ik hoop op opnieuw een enerverende race", zo blikt de jongeling vooruit op het weekend.

Naast het weerzien met het circuit van Interlagos kijkt Verstappen uit naar het weerzien met de fans: "Die zitten hier op het rechte stuk zo verschrikkelijk dicht op de baan dat je ze ontzettend goed kunt horen, luidruchtig als ze zijn." Max Verstappen zou Max Verstappen niet zijn als hij zich niet graag tegoed zou willen doen aan de lokale keuken, maar hij moet voorzichtig zijn: "Het eten is hier waanzinnig, maar ik moet op mijn dieet blijven letten om in shape te blijven, óók met nog maar twee races te gaan."

Viaplay
x
LIVE Reacties na bizar einde sprintkwalificatie