Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen bereidt zich voor op GP Singapore

De Grote Prijs van Singapore wordt door velen gezien als dé kans voor Red Bull Racing om toe te slaan. Het stratencircuit leent zich uitstekend voor de RB14 en voor de Oostenrijkse renstal zou het weleens de laatste kans op een zege kunnen zijn in dit Formule 1-seizoen. Max Verstappen doet er in ieder geval alles aan om goed voorbereid aan de start te verschijnen.

Na de GP van Italië hebben de Formule 1-coureurs even een weekendje vrij om zich op te laden voor de volgende race. Deze vindt volgend weekend plaats op het stratencircuit van Singapore en geldt als één van de meest uitdagende races van de Formule 1-kalender. Niet alleen is het stratencircuit een uitdaging, ook de hoge temperaturen en de nachtelijke omstandigheden maken de race behoorlijk pittig. Reden genoeg dus voor Verstappen om in zijn vrije weekend een pittige trainingssessie af te werken.

BndiIMsH8Of

Dit bericht bekijken op Instagram Heading into the weekend like 💪🏻 #KeepPushing #Singaporeprep Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op 8 Sep 2018 om 3:16 (PDT)

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden