Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen bezorgt racefans twee super dagen op Zandvoort

Meer dan 100.000 racefans reisden de dit weekend af naar het circuit van Zandvoort. Max Verstappen bezorgde deze fans twee prachtige dagen.

Het was op al vroeg druk op de wegen richting Zandvoort. Een ieder die ooit het circuit heeft bezocht kent de files op de N-wegen, maar zo problematisch als men het deed voorkomen was het allerminst. Ja, een 45 tot 60 minuten file hoort erbij als je naar Zandvoort gaat. De dagen zelf stonden in het teken van volop actie. Natuurlijk was Max Verstappen de publiekstrekker, maar er was zoveel meer om van te genieten. De Porsche GT3 races, de WTCR-races met een sterk deelnemersveld, maar ook luchtige dingen als de ladies cup en de onvergetelijke caravanrace van Max en Daniel.

Het publiek genoot volop van twee prachtige dagen, inclusief bijbehorend weer, en de demo's van Red Bull waren voor velen het absolute hoogtepunt. Zeker op de zondag, met drie auto's, was het een prachtig spektakel. Met een gebalanceerd programma waarin races en vermaak elkaar goed afwisselden vlogen de dagen voorbij. Tijd om jezelf te vervelen was er gewoonweg niet. De Jumbo Racedagen zijn een prachtig evenement waarop Nederland trots mag zijn. Volgend jaar weer Frits? Bekijk hieronder een selectie van de mooiste foto's van de Jumbo Racedagen.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"