© Racingnews365

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen bezorgt racefans twee super dagen op Zandvoort

21 mei 2018 18:35 Ruud Dimmers 3 reacties
Meer dan 100.000 racefans reisden de dit weekend af naar het circuit van Zandvoort. Max Verstappen bezorgde deze fans twee prachtige dagen.

Jumbo Racedagen 2018 zeer geslaagd

Het was op al vroeg druk op de wegen richting Zandvoort. Een ieder die ooit het circuit heeft bezocht kent de files op de N-wegen, maar zo problematisch als men het deed voorkomen was het allerminst. Ja, een 45 tot 60 minuten file hoort erbij als je naar Zandvoort gaat.

De dagen zelf stonden in het teken van volop actie. Natuurlijk was Max Verstappen de publiekstrekker, maar er was zoveel meer om van te genieten. De Porsche GT3 races, de WTCR-races met een sterk deelnemersveld, maar ook luchtige dingen als de ladies cup en de onvergetelijke caravanrace van Max en Daniel.

© Racingnews365

Het publiek genoot volop van twee prachtige dagen, inclusief bijbehorend weer, en de demo's van Red Bull waren voor velen het absolute hoogtepunt. Zeker op de zondag, met drie auto's, was het een prachtig spektakel.

Met een gebalanceerd programma waarin races en vermaak elkaar goed afwisselden vlogen de dagen voorbij. Tijd om jezelf te vervelen was er gewoonweg niet. De Jumbo Racedagen zijn een prachtig evenement waarop Nederland trots mag zijn. Volgend jaar weer Frits?

Bekijk hieronder een selectie van de mooiste foto's van de Jumbo Racedagen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen