Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

Max Verstappen biedt excuses aan voor zijn scheldpartij

In ronde vijf van de Grand Prix van Hongarije hield de motor van de RB14 van Max Verstappen ermee op. Wat volgde was een boordradio waarin Verstappen flink tekeer ging over zijn Franse motor.

Ook na afloop van de race stak de jonge Nederlander zijn ongenoegen niet onder stoelen of banken. Bij de pers bleef hij herhalen dat wat hem betreft zijn boordradiofragment ongecensureerd uitgezonden had mogen worden.

Middels duidelijke bewoordingen liet hij weten klaar te zijn met Renault en niet te kunnen wachten op het nieuwe jaar, waarin het team met een krachtbron van Honda rijdt. Inmiddels heeft Verstappen er een nachtje over geslapen en biedt hij via Instagram zijn excuses aan voor zijn gevloek en getier over de boordradio.

"Als ik terugkijk op gisteren, ben ik nog steeds teleurgesteld. Echter, ik had de woorden die ik heb gebezigd niet moeten gebruiken. Dit gebeurde in het heetst van de strijd, emoties liepen hoog op na een goede start. De frustraties kwamen niet zomaar naar boven, in de afgelopen jaren ben ik natuurlijk vaker uitgevallen vanwege kapotte motoren."

"We trokken naar Budapest met hoge verwachtingen en het niet kunnen realiseren van gehoopte resultaten is bijzonder moeilijk te slikken. Ik hoop dat we in België sterker terugkeren."

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Domenicali Hoogste F1-baas doet een oproep aan Ferrari na vertrek Binotto