© Red Bull Content Pool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen biedt excuses aan voor zijn scheldpartij

30 jul. 2018 12:43 Wanda Bisschop 1 reacties
In ronde vijf van de Grand Prix van Hongarije hield de motor van de RB14 van Max Verstappen ermee op. Wat volgde was een boordradio waarin Verstappen flink tekeer ging over zijn Franse motor.

Verstappen wil sterker terugkomen

Ook na afloop van de race stak de jonge Nederlander zijn ongenoegen niet onder stoelen of banken. Bij de pers bleef hij herhalen dat wat hem betreft zijn boordradiofragment ongecensureerd uitgezonden had mogen worden.

Middels duidelijke bewoordingen liet hij weten klaar te zijn met Renault en niet te kunnen wachten op het nieuwe jaar, waarin het team met een krachtbron van Honda rijdt. Inmiddels heeft Verstappen er een nachtje over geslapen en biedt hij via Instagram zijn excuses aan voor zijn gevloek en getier over de boordradio.

"Als ik terugkijk op gisteren, ben ik nog steeds teleurgesteld. Echter, ik had de woorden die ik heb gebezigd niet moeten gebruiken. Dit gebeurde in het heetst van de strijd, emoties liepen hoog op na een goede start. De frustraties kwamen niet zomaar naar boven, in de afgelopen jaren ben ik natuurlijk vaker uitgevallen vanwege kapotte motoren."

"We trokken naar Budapest met hoge verwachtingen en het niet kunnen realiseren van gehoopte resultaten is bijzonder moeilijk te slikken. Ik hoop dat we in België sterker terugkeren."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen