Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

Max Verstappen biedt excuses aan voor zijn scheldpartij

In ronde vijf van de Grand Prix van Hongarije hield de motor van de RB14 van Max Verstappen ermee op. Wat volgde was een boordradio waarin Verstappen flink tekeer ging over zijn Franse motor.

Ook na afloop van de race stak de jonge Nederlander zijn ongenoegen niet onder stoelen of banken. Bij de pers bleef hij herhalen dat wat hem betreft zijn boordradiofragment ongecensureerd uitgezonden had mogen worden.

Middels duidelijke bewoordingen liet hij weten klaar te zijn met Renault en niet te kunnen wachten op het nieuwe jaar, waarin het team met een krachtbron van Honda rijdt. Inmiddels heeft Verstappen er een nachtje over geslapen en biedt hij via Instagram zijn excuses aan voor zijn gevloek en getier over de boordradio.

"Als ik terugkijk op gisteren, ben ik nog steeds teleurgesteld. Echter, ik had de woorden die ik heb gebezigd niet moeten gebruiken. Dit gebeurde in het heetst van de strijd, emoties liepen hoog op na een goede start. De frustraties kwamen niet zomaar naar boven, in de afgelopen jaren ben ik natuurlijk vaker uitgevallen vanwege kapotte motoren."

"We trokken naar Budapest met hoge verwachtingen en het niet kunnen realiseren van gehoopte resultaten is bijzonder moeilijk te slikken. Ik hoop dat we in België sterker terugkeren."

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Honda F1 Naam Honda keert eenmalig terug in de Formule 1