Max Verstappen blij dat Ferrari's uitvielen bij crash Singapore

21 sep. 2017 18:44 Ruud Dimmers 0 reacties
De crash tussen Max Verstappen en de beide Ferrari's in Singapore houdt de gemoederen flink bezig. Het was met recht een van de meest spectaculaire startcrashes van de afgelopen tien seizoenen.

Max Verstappen begrijpt niet dat Sebastian Vettel zoveel risico neemt

We moeten er de geschiedenisboeken op naslaan om te achterhalen tijdens welke Grand Prix de leidende drie coureurs met een crash in de eerste ronde uit de race werden geknikkerd. 

Max Verstappen begrijpt niets van de grote risico's die Vettel nam. De Duitser stuurde naar links om de Nederlander af te knijpen en veroorzaakte daarmee de grote crash.

"Sebastian vecht voor de wereldtitel. Dan moet je deze risico's niet nemen, zeker niet als je weet dat Hamilton als vijfde start. Ik kon er me nog iets bij voorstellen als hij in gevecht was met Lewis. Dan zou het om een heel andere situatie gaan. Vanuit zijn oogpunt begrijp ik niet dat een crash als deze kan gebeuren."

Het enige 'positieve' noemde Verstappen het feit dat hij niet als enige uitviel. "Gelukkig was ik deze keer niet het enige slachtoffer, maar werden de aanstichters zo ook bestraft. Verder koop ik daar natuurlijk niets voor, want mijn race was ten einde."

De uitvalbeurt in Singapore was alweer de zeven in veertien races voor Max Verstappen. 

Bekijk hieronder de beelden van de spectaculaire crash

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen