Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen blij met terugkeer GP Duitsland

Max Verstappen is blij dat de Grand Prix van Duitsland dit jaar weer op de Formule 1-kalender staat. De Nederlander komt er graag en bewaart goede herinneringen aan het circuit.

Natuurlijk speelt de aanwezigheid van veel Nederlandse fans daarin mee voor Max Verstappen: "Ik weet zeker dat er weer behoorlijk wat Nederlanders naar de Hockenheimring ring komen om me aan te moedigen", aldus Verstappen in gesprek met Motorsport.com. Max Verstappen bewaart goede herinneringen aan de Duitse omloop. In zijn Formule 3-tijd wist hij er te winnen en twee jaar geleden stonden beide Red Bull-coureurs op het podium:

"Dat is natuurlijk een goede herinnering aan het circuit, maar ik kom hier sowieso altijd graag terug. Hockenheim ademt veel historie en wordt gekenmerkt door een aantal interessante bochten. Met name de laatste sector kun je op duizend-en-één manieren nemen en dat is leuk", vervolgt Verstappen, die de GP dus niet graag ziet verdwijnen: "Het is voor de Formule 1 denk ik belangrijk dat de Duitse GP op de kalender blijft staan, aangezien in Duitsland heel veel fans van de sport wonen."

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"