© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen blij met terugkeer GP Duitsland

13 jul. 2018 13:10 Jan van der Burgt 0 reacties
Max Verstappen is blij dat de Grand Prix van Duitsland dit jaar weer op de Formule 1-kalender staat. De Nederlander komt er graag en bewaart goede herinneringen aan het circuit.

'Grand Prix van Duitsland mag niet verloren gaan'

Natuurlijk speelt de aanwezigheid van veel Nederlandse fans daarin mee voor Max Verstappen: "Ik weet zeker dat er weer behoorlijk wat Nederlanders naar de Hockenheimring ring komen om me aan te moedigen", aldus Verstappen in gesprek met Motorsport.com.

Max Verstappen bewaart goede herinneringen aan de Duitse omloop. In zijn Formule 3-tijd wist hij er te winnen en twee jaar geleden stonden beide Red Bull-coureurs op het podium:

"Dat is natuurlijk een goede herinnering aan het circuit, maar ik kom hier sowieso altijd graag terug. Hockenheim ademt veel historie en wordt gekenmerkt door een aantal interessante bochten. Met name de laatste sector kun je op duizend-en-één manieren nemen en dat is leuk", vervolgt Verstappen, die de GP dus niet graag ziet verdwijnen:

"Het is voor de Formule 1 denk ik belangrijk dat de Duitse GP op de kalender blijft staan, aangezien in Duitsland heel veel fans van de sport wonen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen