© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen blij na goede kwalificatie: 'Halve seconde op Daniel is mooi'

07 jul. 2018 16:34 Ruud Dimmers 1 reacties
Misschien was het wel de beste kwalificatie van het seizoen tot op heden voor Max Verstappen, maar het gat met Mercedes en Ferrari was onverminderd groot. Desondanks is de Red Bull-coureur tevreden met zijn performance.

"Het was goed. Een halve seconde voor op mijn teamgenoot en dan mag je niet klagen. Al wil je altijd nog meer en in de laatste bocht verloren we nog twee tienden. Het is natuurlijk nooit genoeg om Mercedes of Ferrari te pakken, maar als je een seconde tekort komt op het rechte stuk en je staat er dan acht tienden achter dan is dat goed", aldus een realistische Verstappen bij Ziggo Sport.

"De auto voelde ook gewoon heel goed aan in Q3. Niets te klagen, afgezien dat we meer vermogen moeten hebben maar dat missen we al vier jaar", lacht Verstappen.

De race morgen kan wel eens een doodsaaie race worden voor de Red Bull-coureurs: Te langzaam voor de top en te snel voor de subtop.

"We hebben niet de snelheid om met Ferrari en Mercedes mee te gaan. Achter ons is natuurlijk ook een flink gat en als er niets gebeurt dan wordt het een saaie race voor ons. We moeten ons op onszelf concentreren en ervoor zorgen dat we goede punten scoren."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen