Max Verstappen: 'De Red Bull RB7 is een geweldige auto'

04 nov. 2017 18:12 Ruud Dimmers 0 reacties
Voor het toeziend oog van 25.000 toeschouwers gaf Max Verstappen de Red Bull RB7 de sporen in Las Vegas. De Nederlander was na afloop erg tevreden over de demo en genoot volop.

Max Verstappen geniet van F1-demo in Las Vegas

Max Verstappen verzorgde vrijdagavond lokale tijd een spectaculaire demo in Las Vegas. De Nederlander gaf de RB7 van Red Bull daar eens goed de sporen. Het nachtelijke tintje zorgde voor een bijzonder effect.

Na afloop liet Verstappen weten dat hij genoot van het rijden in de RB7. Het was de bolide waarin Red Bull in 2011 aan de start verscheen in de F1. Sebastian Vettel won de wereldtitel met deze auto en het team veroverde de titel bij de constructeurs.

"Allereerst wil ik Mobil 1 bedanken voor het feit dat ze ons naar SEMA hebben gebracht. Het was geweldig, en om voor zoveel gepassioneerde fans donuts te draaien was fantastisch. Ik heb er echt van genoten,“ laat Verstappen op zijn website weten. 

Doordat de demo in de avonduren werd verreden, onder kunstlicht, zagen de donuts en burnouts nog mooier uit.

"De RB7 is altijd leuk om in te rijden. Het is een geweldige auto met een succesvolle historie. Het was ook mijn eerste show run onder kunstlicht."

"Door het gekleurde vizier zag alles er een beetje vreemd uit, maar het was geweldig. Amerika houdt van snelheid en dikke motoren. Ik denk dat Las Vegas daar de perfecte locatie voor is."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen