© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen en Daniel Ricciardo praten nogmaals voor GP België

04 aug. 2017 06:45 Ruud Dimmers 0 reacties
De kou is uit de lucht tussen Max Verstappen en Daniel Ricciardo. Het Red Bull duo raakte elkaar in Hongarije en de Nederlander trok het boetekleed aan. Het was zijn fout en hij was mans genoeg om dat toe te geven.

Belgisch biertje als afsluiting van de vakantie?

Na afloop van de GP van Hongarije liet Verstappen aan alle media weten dat het zijn fout was en dat hij gruwelijk baalde. Onder het genot van een biertje spraken de beide Red Bull coureurs over het incident. De lucht is weer geklaard, maar in België praten de beide heren er nogmaals over. 

"Ik heb met Daniel gesproken en voor de volgende GP zitten we nog een keer samen om het te bespreken. Wat ik tegen hem gezegd heb en nog ga zeggen, dat is iets tussen ons."

Max Verstappen staat bekent vanwege zijn agressieve rijstijl en dit seizoen pakte dat in de eerste ronden een aantal keer goed en minder goed uit. In Canada en China bracht het hem de nodige posities. In Spanje en Hongarije leverde het een incident op. Mede door het gebrek aan snelheid in de Red Bull is de eerste ronde de enige kans om posities te winnen.

"In de eerste ronde moet het voor ons gebeuren. Je probeert dan om jezelf een zo goed mogelijke uitgangspositie te verschaffen voor de rest van de race."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen