Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen gaat niet naar Sportgala

Max Verstappen zal op 19 december niet aanwezig zijn tijdens het Sportgala in Nederland. De Formule 1 coureur liet weten dat hij daarin geen interesse heeft.

Van de Red Bull-coureur is algemeen bekend dat hij niets opheeft met Sportgala's. Vorig jaar won Max Verstappen de prijs voor sportman van het jaar, maar was destijds ook afwezig. Dit jaar zal dat niet anders zijn. " Het interesseert me niet of ik een prijs win, dus geef hem maar aan een ander. Je wint toch nooit twee keer achter elkaar", laat Verstappen aan de NOS weten.

Zondag wordt de shortlist met genomineerden voor het Sportgala bekend gemaakt. Op 3 december worden daaruit de genomineerden gekozen. Verstappen kende dit jaar een wisselvallig seizoen met veel pech, maar wist wel twee zeges te behalen. " Ik won twee races, maar ben geen kampioen geworden. Voor mij is winnen in de Formule 1 belangrijker dan iets in eigen land winnen. Daarbij komt dat het vergelijken van prestaties van sporters erg moeilijk is." Max Verstappen rijdt zondag in Abu Dhabi de laatste F1-race van het seizoen, waarna hij in december op vakantie gaat.

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'