© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen gaat voor podium met nieuwe updates

14 sep. 2017 07:33 Rik Alkema 0 reacties
De Grand Prix van Singapore is wellicht de enige kans voor Red Bull Racing in het restant van dit seizoen om te gaan voor het podium en wellicht zelfs de overwinning. Op het stratencircuit in de stadstaat is het motorvermogen wat minder belangrijk en dus hoopt Red Bull het Mercedes en Ferrari lastig te maken.

Max Verstappen positief over nieuwe updates

In aanloop naar de Grand Prix van Singapore sprak Max Verstappen over zijn kansen. Hoewel Verstappen geen makkelijke race verwacht, denkt hij wel vooraan mee te kunnen strijden.

"Inhalen is altijd wel moeilijker op een stratencircuit. Daarnaast heeft het circuit veel bochten en weinig rechte stukken, waardoor inhalen moeilijk is", begint Verstappen.

"Maar ik denk dat we wel een kans hebben hier. Omdat het heet is doe je meer pitstops en dus kan je op strategisch vlak het verschil maken", legt Verstappen uit.

Daarnaast brengt Red Bull ook weer wat updates mee naar Singapore, waardoor Verstappen hoopt dichter bij Mercedes en Ferrari te zitten.

"We hebben dit weekend wat updates aan de auto, maar ook motortechnisch hebben we wat updates, zoals de nieuwe brandstof die we vanaf dit weekend gebruiken", vervolgt Verstappen zijn verhaal.

"Dat geeft ons wat meer PK's, zodat we hopelijk vooraan mee kunnen doen. In combinatie met wat Safety Car-situaties en verschillende strategieën kan er genoeg gebeuren", besluit Verstappen hoopvol.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen