Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen gaat voor revanche in GP Oostenrijk

Max Verstappen hoopt na de Grand Prix van Oostenrijk net als in 2016 op het podium te staan. De Nederlander heeft wat goed te maken na de dramatisch verlopen GP van vorig jaar.

"Vorig jaar was mijn race een een touche in de eerste bocht veel te vroeg over", zo blikt Verstappen op zijn website Verstappen.nl terug op de race van vorig jaar. "Ik wil dat dit jaar goedmaken en voor het podium gaan. Dat zou erg mooi zijn voor de fans. De Grand Prix van Oostenrijk is sowieso speciaal, omdat het de thuisrace is van Red Bull en voor mij persoonlijk omdat er veel Nederlanders op af komen."

Max Verstappen is naast fan van het 'speciale' evenement ook liefhebber van de baan: "Met name die tweede sector is prachtig. Die twee snelle linkerbochten in dat middenstuk zijn supergaaf. Dit jaar staat daar bovendien mijn eigen Max Verstappen-tribune, wat het nóg bijzonderder maakt." "Er is zelfs een Max Verstappen-camping, goed voor zo'n 5000 gasten. Het kan haast niet ander of daar worden goede en luidruchtige feestjes gevierd!"

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'