© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen gaf alles in poging om Hamilton te passeren

08 okt. 2017 08:52 Ruud Dimmers 0 reacties
Max Verstappen mocht weer naar het podium bij de GP van Japan. De Nederlander gaf goed partij aan Lewis Hamilton en reed een ijzersterke race.

Max Verstappen blij met tweede podiumplaats op rij

Max Verstappen was erg blij met zijn tweede positie na een sterke GP van Japan. Zeker na de kwalificatie van gisteren waarin hij één seconde per ronde toe moest geven op Lewis Hamilton, was het verrassend dat de Nederlander na 53 ronden op slechts één seconde van Hamilton finishte.

"Het was een geweldige dag. Ik denk dat Suzuka me goed gezind is, vorig jaar presteerde ik hier ook goed. De snelheid was veelbelovend vandaag. Tijdens de eerste run op de supersofts had ik wat problemen met de linker voorband, maar na de stop was ik op de softs altijd dichtbij Lewis."

In de slotfase kwam Verstappen nog erg dichtbij aan Hamilton, maar Alonso en Massa gooiden als achterblijvers roet in het eten. Een aanval kwam er niet.

"In de laatste drie ronden hadden we een geweldige pace, maar het is hel moeilijk om in te halen. Ik heb alles gegeven in de laatste twee ronden om het toch te proberen."

"We hadden weer een goede dag vandaag en onze auto is zeker sterker geworden tijdens de races. Ik ben daar heel blij mee."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen