Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

"Max Verstappen gaf waarschuwingssignaal af aan concurrentie"

Voormalig Formule 1-coureur Jan Lammers beschouwt de teamcrash tussen Max Verstappen en Daniel Ricciardo als een van de momenten van het seizoen 2018.

De Grand Prix van Azerbeidzjan is voor Jan Lammers een van de meest cruciale races van het seizoen. De teamcrash tussen Max Verstappen en Daniel Ricciardo springt er daarbij direct uit. "Die crash lijkt alweer zo ontzettend lang geleden! In Baku crashten Ricciardo en Verstappen, wat één van de momenten van dit seizoen was", blikt Jan Lammers in gesprek met Racingnews365 terug.

"Binnen Red Bull zorgde dat moment wel voor een stroomstootje. Het zette alles wel even op scherp binnen het team. Met zijn touches met Hamilton en Vettel zorgde Verstappen ervoor dat er reuring ontstond." De voormalig F1-coureur zag Verstappen steeds verder groeien tijdens het seizoen. Zijn prestaties werden constanter en het niveau ging omhoog. De kritiek had daarbij geen invloed op de Red Bull-coureur. "Dat heeft niets gedaan met zijn resultaten en hij werd er niet te voorzichtig door. Max bleef gewoon rijden zoals hij altijd deed en werd naarmate het seizoen vorderde een steeds completere coureur." "Max stond vijf keer op rij op het podium, wat een fantastische score is, en gaf een waarschuwingssignaal af richting de concurrentie voor volgend jaar."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi