Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen geeft hoop op overwinning in GP Duitsland niet op

Red Bull wordt in Duitsland niet tot de favorieten voor de overwinning gerekend, maar dat betekent niet dat Max Verstappen de zege uit zijn hoofd heeft gezet. Hij hoopt met hard werken alsnog het verschil te maken.

Max Verstappen roept de Grote Prijs van Oostenrijk in herinnering. Ook daar waren de verwachtingen niet hooggespannen, maar uiteindelijk stond de Nederlander daar wel voor het eerst dit seizoen op de hoogste treden van het podium: "Door hard te blijven werken en voortdurend alles eruit te willen blijven halen, hebben we die race uiteindelijk gewonnen. Dat zal ik hier in Duitsland ook proberen. Bovendien is het ook maar saai om van tevoren al te weten dat je gaat winnen", zo zinspeelt de Red Bull-coureur op zijn eigen website op een verrassing.

"Natuurlijk doe ik elk weekend opnieuw mijn uiterste best, maar sommige circuits liggen ons gewoon wat minder goed. Als we dan toch goed scoren, halen we daar des te meer voldoening uit." Een natte kwalificatie zou Verstappen mogelijk kunnen helpen op weg naar een nieuwe verrassing in 2018. De kans op een bui is in ieder geval aanwezig: "Het zou zeker mooi zijn als het hier op zaterdagmiddag regent, maar we moeten afwachten wat het weer doet. Het wordt met name op vrijdag erg warm en ik weet niet of dat een voordeel is voor ons."

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'