© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen geeft hoop op overwinning in GP Duitsland niet op

20 jul. 2018 09:15 Jan van der Burgt 0 reacties
Red Bull wordt in Duitsland niet tot de favorieten voor de overwinning gerekend, maar dat betekent niet dat Max Verstappen de zege uit zijn hoofd heeft gezet. Hij hoopt met hard werken alsnog het verschil te maken.

Max Verstappen wil stunten op Hockenheim

Max Verstappen roept de Grote Prijs van Oostenrijk in herinnering. Ook daar waren de verwachtingen niet hooggespannen, maar uiteindelijk stond de Nederlander daar wel voor het eerst dit seizoen op de hoogste treden van het podium:

"Door hard te blijven werken en voortdurend alles eruit te willen blijven halen, hebben we die race uiteindelijk gewonnen. Dat zal ik hier in Duitsland ook proberen. Bovendien is het ook maar saai om van tevoren al te weten dat je gaat winnen", zo zinspeelt de Red Bull-coureur op zijn eigen website op een verrassing.

"Natuurlijk doe ik elk weekend opnieuw mijn uiterste best, maar sommige circuits liggen ons gewoon wat minder goed. Als we dan toch goed scoren, halen we daar des te meer voldoening uit."

Een natte kwalificatie zou Verstappen mogelijk kunnen helpen op weg naar een nieuwe verrassing in 2018. De kans op een bui is in ieder geval aanwezig: "Het zou zeker mooi zijn als het hier op zaterdagmiddag regent, maar we moeten afwachten wat het weer doet. Het wordt met name op vrijdag erg warm en ik weet niet of dat een voordeel is voor ons."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen