© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: 'Hamilton is alleen blij als hij wint'

10 okt. 2017 07:35 Ruud Dimmers 0 reacties
Max Verstappen blikte bij het programma Peptalk terug op de GP van Japan. De Red Bull-coureur had niet verwacht dat hij zo snel zou zijn tijdens de race.

Verstappen wil stemming van Hamilton veranderen

Voor de tweede race op rij streden Max Verstappen en Lewis Hamilton voor de overwinning in een race. In Maleisië wist de Nederlander de Mercedes-coureur te passeren. In Japan zat Verstappen de hele race vlak achter Hamilton en waren de rollen omgedraaid.

Op het podium stond een lachende Hamilton, maar Verstappen heeft wel een plan om dat te veranderen. "Lewis is alleen blij als hij wint, niet als hij tweede of derde wordt. Dat moeten we dus gaan veranderen."

De Red Bull-coureur was ziekjes in Maleisië, maar helemaal fit in Japan. De tweede plaats kwam voor Max Verstappen onverwacht.

"Maleisië was natuurlijk top. Ik had niet verwacht dat we in Japan ook zo sterk zouden zijn. Ik zou niet weten wat er beter had gekund dit weekend.

Na één weekend zonder Grand Prix staat de GP van de Verenigde Staten op het programma. Een nieuwe kans voor Verstappen om Hamilton te verslaan.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen