Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

Max Verstappen: 'Hamilton is alleen blij als hij wint'

Max Verstappen blikte bij het programma Peptalk terug op de GP van Japan. De Red Bull-coureur had niet verwacht dat hij zo snel zou zijn tijdens de race.

Voor de tweede race op rij streden Max Verstappen en Lewis Hamilton voor de overwinning in een race. In Maleisië wist de Nederlander de Mercedes-coureur te passeren. In Japan zat Verstappen de hele race vlak achter Hamilton en waren de rollen omgedraaid.

Op het podium stond een lachende Hamilton, maar Verstappen heeft wel een plan om dat te veranderen. "Lewis is alleen blij als hij wint, niet als hij tweede of derde wordt. Dat moeten we dus gaan veranderen."

De Red Bull-coureur was ziekjes in Maleisië, maar helemaal fit in Japan. De tweede plaats kwam voor Max Verstappen onverwacht.

"Maleisië was natuurlijk top. Ik had niet verwacht dat we in Japan ook zo sterk zouden zijn. Ik zou niet weten wat er beter had gekund dit weekend.

Na één weekend zonder Grand Prix staat de GP van de Verenigde Staten op het programma. Een nieuwe kans voor Verstappen om Hamilton te verslaan.

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Honda F1 Naam Honda keert eenmalig terug in de Formule 1