© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: 'Honda is de juiste keuze voor Red Bull'

06 jul. 2018 08:10 Wanda Bisschop 0 reacties
Max Verstappen bezocht vorig jaar al een keer de Honda fabriek in Japan en is er dan ook van overtuigd dat het uiteindelijk de juiste keuze is voor zijn team maar vooralsnog ligt zijn focus volledig op het huidige seizoen.

Verstappen nog niet bezig met nieuwe Formule 1 seizoen

"Ik kan daar op dit moment nog niet veel over zeggen. We hebben nog een lange weg te gaan voor het 2019 is en Honda boekt duidelijk progressie maar verder ben ik daar nog helemaal niet mee bezig," aldus onze landgenoot in gesprek met La Gazetta dello Sport.

Verstappen verwacht dan ook dat hij pas bij de eerste wintertesten een inschatting kan maken hoe Red Bull met de Honda motor er voor zal staan.

"Een nieuwe motorfabrikant en een goede met die nieuwe fabrikant geven het team ongetwijfeld een hoop nieuwe energie. Verder moeten we gewoon afwachten hoe het gaat lopen. Als de wintertesten zijn begonnen, dan kan ik er waarschijnlijk pas wat zinnigs over zeggen."

Hoewel Red Bull pas recentelijk de beslissing om in 2019 te gaan rijden met een krachtbron van Honda bekendmaakte, is Verstappen al enige tijd op de hoogte van deze overstap.

"Natuurlijk hebben we er veel over gesproken omdat een dergelijke beslissing ook invloed heeft op mijn carrière. Maar goed, uiteindelijk is het niet mijn beslissing maar die van het team. Ik denk wel dat het een goede keuze is."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen