Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen: 'Ik ben duurder dan een voetballer!'

Red Bull adviseur Helmut Marko probeerde de geruchten over een vertrek van Max Verstappen naar Ferrari de kop in te drukken. Hij gebruikte hiervoor de uitdrukking dat Max zelfs voor 100 miljoen niet te koop is. Het hield de afgelopen dagen de gemoederen wederom bezig, maar de Nederlander kan er zelf wel om lachen.

Veel fans schreeuwen de Nederlander naar Ferrari, maar Verstappen rijdt in 2018 gewoon voor Red Bull. Teambaas Horner gaf dat recent bijna dagelijks aan en Marko was de ophef zo beu dat hij zei: 'Max is niet te koop, zelfs niet voor 100 miljoen.' Dat verhaal ging vervolgens weer een eigen leven leiden, want... stel dat Ferrari 120 miljoen over heeft voor de Nederlander. Wat dan? Max Verstappen zelf kan wel lachen om de ophef. " 100 miljoen? Cool! Ik ben zelf duurder dan een voetballer!" grapte Verstappen op Silverstone. " Het is altijd erg mooi als mensen aangeven dat je zoveel geld waard bent."

Verstappen toonde zich volwassen in Silverstone en liet weten zich niet bezig te houden met alle geruchten. " Ik ga niet in op alle verhalen. Ik heb een contract met Red Bull en dan zien we wel wat er gebeurt. Ik praat niet over de duur van het contract, maar op dit moment heb ik gewoon een contract met hen."

Viaplay
x
Tv-rechten 'Formule 1 nog jarenlang te zien bij Viaplay'