© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: 'Ik ben het hele seizoen al in vorm'

29 jun. 2018 10:35 Jan van der Burgt 0 reacties
Max Verstappen vindt dat hij het hele seizoen al in een uitstekende vorm steekt. De fouten die hij maakte doen daar niets aan af.

Volgens Max Verstappen was er geen sprake van een vormdip

Max Verstappen maakte dit seizoen enkele foutjes, maar dit wil volgens Max Verstappen desgevraagd niet automatisch zeggen dat hij uit vorm was, zoals een voetballer dat weleens is:

"Ook in de weekends dat ik crashte, was ik wel gewoon heel snel", zo legt Max Verstappen uit. "Dan ontbrak het daar enkel aan de afwerking. In plaats van dat ik de bal in de hoek krulde, schoot ik hem op de paal."

"Soms loopt het gewoon even niet lekker, net zoals in de voetballerij. Ik denk echter dat ik altijd wel in vorm ben geweest, alleen gebeurde er altijd wel wat."

Volgens Max Verstappen zijn de fouten in de Formule 1 een stuk zichtbaarder dan in het voetbal en worden fouten ook harder afgestraft:

"Als je een fout maakt in de kwalificatie en als zesde moet starten, dan rijd je niet eenvoudig meer naar het podium. Wat dat betreft krijgen wij minder kansen om onze fouten goed te maken. Een voetballer kan het een paar minuten later met de bal aan de voet opnieuw proberen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen