© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: 'Ik geloof in Honda'

21 jun. 2018 15:39 Jan van der Burgt 0 reacties
Max Verstappen zegt zich nog niet bezig te willen houden met wat de komst van Honda betekent voor de kansen van Red Bull. Dat ziet de Nederlander in 2019 wel.

Max Verstappen waagt zich niet aan voorspellingen voor 2019

Max Verstappen werd op de donderdag in Frankrijk gevraagd hoe hij denkt over de komst van Honda naar Red Bull, maar de Nederlander is daar naar eigen zeggen nog niet teveel mee bezig:

"Ik focus me nu op het huidige seizoen. Volgend jaar komen we er wel achter hoe het gaat met de Honda-krachtbron onder de motorkap", zo meldt Verstappen op zijn eigen website Verstappen.nl.

Hoewel Max Verstappen zich dus nog niet uitlaat over wat hij van de nieuwe samenwerking verwacht, geeft hij wel aan onder de indruk te zijn van wat hij tot nu toe van Honda heeft gezien:

"Ik ben vorig jaar op bezoek geweest in de Honda-fabriek en dat was indrukwekkend om te zien. Wat ze daar deden zag er bijzonder efficiënt uit."

Natuurlijk heeft Max Verstappen gezien waar de geüpgradede motor van Honda in Canada toe in staat was, maar Max Verstappen volgde de ontwikkelingen met betrekking tot Honda sowieso al op de voet:

"Ik heb het lang met Christian Horner en Helmut Marko gehad over wat we met het oog op 2019 zouden moeten. Ze hebben me overal goed van op de hoogte gehouden en ik heb de ruimte gekregen om mijn mening erover te geven."

"Ik geloof in Honda en het is duidelijk dat het team dat ook doet, aangezien ze die deal hebben gesloten. Natuurlijk is het ook mooi dat Honda exclusief voor Red Bull en Toro Rosso aan de slag gaat. Dat heeft iets spannends en kan een groot voordeel zijn."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen