© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: ‘Ik mis het racen alweer in januari’

18 nov. 2017 12:05 Rik Alkema 0 reacties
Nog een wedstrijd en dan zit het seizoen er alweer op. Voor de fans en de coureurs begint dan meestal een lange periode van zo’n vier maanden waarin verveling overheerst. Zo ook voor Max Verstappen, die niet echt uitkijkt naar het einde van het seizoen.

Max Verstappen hekelt winterstop

Eind november zit het Formule 1-seizoen er weer op. Terwijl de fabriek op volle toeren verder draait om de auto voor 2018 helemaal in orde te krijgen, zitten de coureurs en de fans te wachten op het nieuwe seizoen.

Max Verstappen kijkt dan ook niet uit naar de periode tussen december en maart, waarin er doorgaans niet zo veel gebeurt.

“Direct na het seizoen ga ik meestal op een korte vakantie, maar na de Kerst is altijd een moeilijke periode”, laat Verstappen aan De Telegraaf weten.

Om de tijd te doden gaat Verstappen vaak karten, al moet hij daar tegenwoordig wel een speciale locatie voor zoeken.

“In theorie kan ik de hele dag op de bank zitten en FIFA spelen, maar dan kan je mij ook opvegen. Dus ik ga liever iets doen, zoals karten bijvoorbeeld.”

“In Nederland gaat dat echter niet meer, dus we karten nu maar op de eerste verdieping van een parkeergarage hier in Monaco. Dat is altijd gezellig en we worden er niet gestoord”, aldus Verstappen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen