Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen: ‘Ik mis het racen alweer in januari’

Nog een wedstrijd en dan zit het seizoen er alweer op. Voor de fans en de coureurs begint dan meestal een lange periode van zo’n vier maanden waarin verveling overheerst. Zo ook voor Max Verstappen, die niet echt uitkijkt naar het einde van het seizoen.

Eind november zit het Formule 1-seizoen er weer op. Terwijl de fabriek op volle toeren verder draait om de auto voor 2018 helemaal in orde te krijgen, zitten de coureurs en de fans te wachten op het nieuwe seizoen. Max Verstappen kijkt dan ook niet uit naar de periode tussen december en maart, waarin er doorgaans niet zo veel gebeurt. “Direct na het seizoen ga ik meestal op een korte vakantie, maar na de Kerst is altijd een moeilijke periode” , laat Verstappen aan De Telegraaf weten.

Om de tijd te doden gaat Verstappen vaak karten, al moet hij daar tegenwoordig wel een speciale locatie voor zoeken. “In theorie kan ik de hele dag op de bank zitten en FIFA spelen, maar dan kan je mij ook opvegen. Dus ik ga liever iets doen, zoals karten bijvoorbeeld.” “In Nederland gaat dat echter niet meer, dus we karten nu maar op de eerste verdieping van een parkeergarage hier in Monaco. Dat is altijd gezellig en we worden er niet gestoord” , aldus Verstappen.

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje