Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Max Verstappen is een fantastische racer!'

Voormalig F1-coureur Karun Chandhok is lyrisch over de recente optredens van Max Verstappen. De Nederlander wist eindelijk af te rekenen met pech en scoorde twee podiumplaatsen op rij.

Chandok is tegenwoordig werkzaam als analist voorde TV-zender Channel4. Hij is erg te spreken over de recente prestaties van Max Verstappen en ziet dat de Nederlander is gegroeid. " Het leuke aan Max Verstappen is dat hij je nooit lekker in je ritme laat komen. Als je kijkt naar de eerste ronde in de vrije training dan gaat hij er gelijk voor. Hetzelfde zien we terug in de race. Hij wacht niet af om te kijken hoe de race zich ontvouwt, maar als de lampen uitgaan gaat hij er 100% voor." " Verstappen is opportunistisch, maar ook slim. Er zit soms nog wat jeugdige uitbundigheid bij, maar Max beschikt ook over intellect. Hij denkt goed na over zijn acties en plant die al vooruit. Hij is een erg, erg goede racer!"

" Er is geen twijfel mogelijk dat Verstappen uitblonk in de laatste twee races, maar als je kijkt naar de uitvalbeurten die hij had - Canada, Baku, Spa, Singapore, alleen al vier races waar hij dikke punten kon scoren - dan kan je concluderen dat hij buiten zijn schuld om alleen al 60 tot 70 punten verloor."

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'