© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

'Max Verstappen is een fantastische racer!'

13 okt. 2017 10:49 Ruud Dimmers 0 reacties
Voormalig F1-coureur Karun Chandhok is lyrisch over de recente optredens van Max Verstappen. De Nederlander wist eindelijk af te rekenen met pech en scoorde twee podiumplaatsen op rij.

Chandok: 'Verstappen opportunistisch, maar slim'

Chandok is tegenwoordig werkzaam als analist voorde  TV-zender Channel4. Hij is erg te spreken over de recente prestaties van Max Verstappen en ziet dat de Nederlander is gegroeid.

"Het leuke aan Max Verstappen is dat hij je nooit lekker in je ritme laat komen. Als je kijkt naar de eerste ronde in de vrije training dan gaat hij er gelijk voor. Hetzelfde zien we terug in de race. Hij wacht niet af om te kijken hoe de race zich ontvouwt, maar als de lampen uitgaan gaat hij er 100% voor."

"Verstappen is opportunistisch, maar ook slim. Er zit soms nog wat jeugdige uitbundigheid bij, maar Max beschikt ook over intellect. Hij denkt goed na over zijn acties en plant die al vooruit. Hij is een erg, erg goede racer!"

"Er is geen twijfel mogelijk dat Verstappen uitblonk in de laatste twee races, maar als je kijkt naar de uitvalbeurten die hij had - Canada, Baku, Spa, Singapore, alleen al vier races waar hij dikke punten kon scoren - dan kan je concluderen dat hij buiten zijn schuld om alleen al 60 tot 70 punten verloor."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen