© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen is een race God in Brazilië

10 nov. 2017 08:33 Ruud Dimmers 0 reacties
Max Verstappen is volgens Tom Coronel een 'race God' in Brazilië. Met zijn prachtige inhaalrace veroverde de Nederlander vorig seizoen de harten van het publiek. Na afloop van de race werd Max toegezongen op identieke wijze als Ayrton Senna in het verleden.

Tom Coronel verwacht weer een zege van Verstappen

De Grand Prix van Brazilië zou zomaar weer een nieuwe overwinning voor Max Verstappen op kunnen leveren verwacht Coronel.

"Max zit in een positieve flow en dat maakt hem nog sterker. Na al zijn tegenslagen zag je de boosheid naar boven komen, maar je ziet dat hij zijn kracht nooit is verloren. Andere zouden murw geslagen zijn, maar Max niet."

"Ik denk dat hij er in de komende races nog een schepje bovenop kan doen. Dat hij met nog meer risico voor de winst durft te gaan", laat Coronel aan het AD weten.

Voorheen riep iedereen altijd om een regenrace, maar de drie overwinningen van Verstappen werden allemaal behaald op een droge baan.

"Regen of droog, dat maakt niets uit. De afgelopen race in Mexico was het gewoon droog. Het degraderen van de concurrentie met inhaalactie buitenom en binnendoor zal je niet zien op een droge baan."

"Wat Verstappen vorig jaar deed in Brazilië... ze zien hem daar nu als een racende God. Hij kreeg het publiek op de banken en ook wij hebben het er nog altijd over."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen