© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

'Max Verstappen is Ricciardo bij Red Bull voorbijgestreefd'

29 aug. 2018 07:01 Jan van der Burgt 0 reacties
Robert Doornbos vreest dat het voor Daniel Ricciardo nog een lang seizoen gaat worden bij Red Bull. Het feit dat Max Verstappen hem voorbij is gestreefd moet Ricciardo haast wel steken, zo redeneert Doornbos in zijn column voor Ziggo Sport.

"Ik vrees dat het seizoen voor Daniel Ricciardo nog heel lang gaat duren. Hij is zowel op snelheid als in puntentotaal voorbijgestreefd door Max Verstappen", zo schetst Doornbos de huidige situatie bij Red Bull.

"Het kan niet anders of het steekt Ricciardo dat Max Verstappen sinds zijn domme fout in Monaco constant de snellere is geweest, zowel in de kwalificaties als in de races."

Hoewel Doornbos ergens wel begrijpt dat Ricciardo aan het seizoen zijn Red Bull-kloffie inruilt voor het zwart-geel van Renault, vindt hij dat een en ander niet heel chique is gegaan:

"Steeds werden zijn nieuwe eisen ingewilligd en het contract lag klaar om getekend te worden, maar uiteindelijk belde hij Red Bull op met het nieuws dat hij naar Renault gaat. Dat is wel vreemd gegaan."

"Ik snap het echter wel", vervolgt de voormalig Red Bull-piloot. "Bij Red Bull roepen ze dat ze kampioen willen worden met Max Verstappen en dat doet Daniel pijn. Hij wil evengoed een teamleider zijn en op basis van zijn cv kan hij dat bij Renault naast Nico Hülkenberg worden."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen