© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: 'Jumbo Racedagen is een geweldig evenement'

20 mei 2018 15:59 Wanda Bisschop 0 reacties
Waar veel mensen lekker vrij zijn met Pinksteren is het voor Max Verstappen gewoon volle bak. Dit keer geen gewone Formule 1 race maar de Jumbo Racedagen waar hij het publiek vermaakt met diverse demo's. Ook voor de jonge Red Bull coureur is dit een bijzonder evenement.

Verstappen geniet met volle teugen op Zandvoort

"Het is weer top. Het is mooi en ook speciaal om te zien hoeveel mensen er weer aanwezig zijn. Het is dan ook super dat het is gelukt om hier met drie Formule 1 auto's te rijden. Zoiets gebeurt niet vaak en dat maakt het voor mij ook extra leuk," aldus Verstappen tegenover zijn eigen site.

Volgens Verstappen is het dan ook goed dat sponsor Jumbo een dergelijke evenement organiseert in Nederland.

"We hebben geen Grand Prix in Nederland dus met zo'n evenement probeer je zo dicht mogelijk bij de fans te blijven. Dat er dan zoveel mensen komen, vind ik alleen maar mooi om te zien."

Naast het verzorgen van een drietal demo's kwam Verstappen samen met teamgenoot Ricciardo ook in actie met hun caravans. Dat liep voor beide caravans iets minder goed af.

"Mijn caravan is een wiel kwijt. Ik begon naar links en rechts te sturen waardoor de caravan begon op te springen. Zo ineens was ik een wiel kwijt en toen moest ik nog een hele ronde zonder wiel rijden. Het was in ieder geval erg leuk maar ik ben benieuwd of ze de caravan nog gemaakt krijgen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen