Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen: 'Jumbo Racedagen is een geweldig evenement'

Waar veel mensen lekker vrij zijn met Pinksteren is het voor Max Verstappen gewoon volle bak. Dit keer geen gewone Formule 1 race maar de Jumbo Racedagen waar hij het publiek vermaakt met diverse demo's. Ook voor de jonge Red Bull coureur is dit een bijzonder evenement.

"Het is weer top. Het is mooi en ook speciaal om te zien hoeveel mensen er weer aanwezig zijn. Het is dan ook super dat het is gelukt om hier met drie Formule 1 auto's te rijden. Zoiets gebeurt niet vaak en dat maakt het voor mij ook extra leuk," aldus Verstappen tegenover zijn eigen site. Volgens Verstappen is het dan ook goed dat sponsor Jumbo een dergelijke evenement organiseert in Nederland. "We hebben geen Grand Prix in Nederland dus met zo'n evenement probeer je zo dicht mogelijk bij de fans te blijven. Dat er dan zoveel mensen komen, vind ik alleen maar mooi om te zien."

Naast het verzorgen van een drietal demo's kwam Verstappen samen met teamgenoot Ricciardo ook in actie met hun caravans. Dat liep voor beide caravans iets minder goed af. "Mijn caravan is een wiel kwijt. Ik begon naar links en rechts te sturen waardoor de caravan begon op te springen. Zo ineens was ik een wiel kwijt en toen moest ik nog een hele ronde zonder wiel rijden. Het was in ieder geval erg leuk maar ik ben benieuwd of ze de caravan nog gemaakt krijgen."

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'