© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen kan bonus van 10 miljoen opstrijken bij Red Bull

03 okt. 2017 14:17 Ruud Dimmers 0 reacties
De eerste overwinning van dit seizoen legde Max Verstappen bepaald geen windeieren. Volgens het zakenblad Quote verdiende de Nederlander een slordige 1,5 miljoen met zijn zege. Red Bull wil Verstappen voor geen goud kwijt en heeft zelfs een tekenbonus van 10 miljoen Dollar klaarliggen als Max zijn contract verlengt.

Verstappen verdiende 1,5 miljoen met zege in Maleisië

De waarde van Max Verstappen is sinds zijn zege in Maleisië wederom flink toegenomen. Mercedes en Ferrari hebben een miljoenen contract klaarliggen voor de 20-jarige Nederlander. Het team van Red Bull wil het toptalent onder geen beding kwijt en stelt daar ook een nieuw voorstel tegenover.

Volgens zakenblad Quote heeft Red Bull liefst $ 10 miljoen over voor een vroegtijdige contractverlenging van Verstappen. Daarnaast krijgt de Nederlander een flink hoger salaris. Gisteren werd al gemeld dat Ferrari en Mercedes een bedrag van 20 miljoen Pond per jaar over zouden hebben. Nu verdient Verstappen een bedrag van ongeveer $ 6,5 miljoen.

De zege in Maleisië leverde direct een mooie bonus op voor de Red Bull-coureur. In het contract staat dat Max $ 50.000 per WK-punt krijgt. Met een zege had hij ineens 25 punten extra achter zijn naam staan, goed voor $ 1.250.000. Tevens levert een zege een bonus van $ 250.000 op meldt Quote.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen