© Getty Images/Red Bull Contenpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen kijkt alleen naar voren

08 mrt. 2018 14:11 Ruud Dimmers 0 reacties
Max Verstappen is niet onder de indruk van de teams van Renault en McLaren. De Nederlander ziet geen enkele dreiging uitgaan van deze teams en kijkt alleen naar Ferrari en Mercedes.

Verstappen totaal niet bezig met Renault en McLaren

Veel Formule 1 fans hopen op een mooi gevecht tussen Mercedes, Ferrari en Red Bull voor de zeges en de titel. Daar waar een enkeling nog de hoop heeft dat McLaren of Renault aan kan haken gelooft Max Verstappen daar niet in.

"Je kijkt naar alle teams, maar ik zie hun niet als de grote concurrenten. We willen ook niet dat zij dit zijn, want dan hebben we ons werk niet goed voor elkaar. We moeten vooruit kijken", laat Max aan Motorsport.com weten.

Verstappen maakt zich geen enkele zorgen over de andere teams buiten Mercedes en Ferrari om.

Aan voorspellingen waagt Verstappen zich nog altijd niet. Volgens de Nederlander werken alle teams hun eigen testprogramma af. Pas in Australië kan niemand zich meer verbergen.

"Het gaat goed en ik ben relaxed. Ik doe mijn ding en we rijden onze ronden. Deze week zijn de temperaturen veel beter en kan je meer van de auto leren. Het is nu wachten tot Australië, maar ik kijk ernaar uit." 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen