Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen kijkt alleen naar voren

Max Verstappen is niet onder de indruk van de teams van Renault en McLaren. De Nederlander ziet geen enkele dreiging uitgaan van deze teams en kijkt alleen naar Ferrari en Mercedes.

Veel Formule 1 fans hopen op een mooi gevecht tussen Mercedes, Ferrari en Red Bull voor de zeges en de titel. Daar waar een enkeling nog de hoop heeft dat McLaren of Renault aan kan haken gelooft Max Verstappen daar niet in. "Je kijkt naar alle teams, maar ik zie hun niet als de grote concurrenten. We willen ook niet dat zij dit zijn, want dan hebben we ons werk niet goed voor elkaar. We moeten vooruit kijken", laat Max aan Motorsport.com weten. Verstappen maakt zich geen enkele zorgen over de andere teams buiten Mercedes en Ferrari om.

Aan voorspellingen waagt Verstappen zich nog altijd niet. Volgens de Nederlander werken alle teams hun eigen testprogramma af. Pas in Australië kan niemand zich meer verbergen. "Het gaat goed en ik ben relaxed. Ik doe mijn ding en we rijden onze ronden. Deze week zijn de temperaturen veel beter en kan je meer van de auto leren. Het is nu wachten tot Australië, maar ik kijk ernaar uit."

Viaplay
x
Max "Wolff zei tegen Verstappen: 'Neem Marko mee naar Mercedes'"