© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen koopt niets voor excuses Renault: 'Lever maar 80 PK extra'

30 jul. 2018 10:20 Ruud Dimmers 0 reacties
Het Formule 1-seizoen 2018 verloopt voor Max Verstappen op een vergelijkbare wijze als het voorgaande jaar. Met name de Renault-motor vormt een bron van ergernis voor de Nederlander.

De emoties liepen hoog op bij Red Bull in Hongarije. De uitvalbeurt van Max Verstappen was de zoveelste voor het team in enkele races, waarbij wederom met de beschuldigende vinger naar Renault gewezen kon worden. In de vorige races was het de motor van Daniel Ricciardo die twee keer de geest gaf.

Met een scheldkanonnade gericht aan Renault parkeerde Verstappen zijn auto in de berm. Tegenover Channel 4 laat hij weten helemaal klaar te zijn met de Franse motorleverancier.

"Als we de sterkste motor van het veld zouden hebben en dan om de race uit zou vallen, dan wist je tenminste dat ze er maximaal aan werken om sneller te worden. Dan zou ik daar meer vrede mee kunnen hebben, maar op deze manier niet. Dit is gewoon belachelijk."

Met excuses hoeft Renault niet meer aan te komen bij de Nederlander. "Ik wil het niet eens meer horen. Renault moet gewoon harder werken en zorgen dat we ook die 70 of 80 PK erbij krijgen, én graag ook een betere betrouwbaarheid."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen