© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen krijgt 'best grote' upgrade in Singapore

04 sep. 2017 07:15 Ruud Dimmers 0 reacties
Red Bull verraste tijdens de GP van Italië met een goede racepace. Daniel Ricciardo wist van P16 naar P4 op te rukken en te knokken met de Ferrari's. Max Verstappen klom van P20 op naar P10.

Red Bull blijft volop doorontwikkelen

Ondanks dat de race voor Verstappen uitdraaide op een mislukking was zijn tempo erg goed. Bij de touché met Massa liep de Red Bull-coureur wel een gat op in de onderkant van zijn auto. De rondetijden waren nog altijd goed.

Na drie ronden lag Verstappen 71 seconden achter op leider Hamilton. Uiteindelijk bleef de schade tijdens de race zelf erg beperkt. Daniel Ricciardo wist zelfs Kimi Raikkonen in te halen en twintig seconden voor te blijven. Hij dichtte het gat naar de derde plaats van Sebastian Vettel bijna.

Red Bull blijft vol doorgaan met de ontwikkeling van de RB13. Bij de volgende GP in Singapore heeft het weer een redelijk grote upgrade bij. Max Verstappen kijkt hoopvol uit naar het stratencircuit, waar kansen moeten liggen voor Red Bull

"Daar kijk ik erg naar uit, zeker naar onze goede prestaties in Monza. We krijgen best een grote upgrade in Singapore. Ik ben heel erg benieuwd hoe we daar gaan presteren", laat hij op zijn site weten.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen