© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen mikt op podiumplaats bij GP Singapore

08 sep. 2017 14:45 Ruud Dimmers 0 reacties
Formule 1 coureur Max Verstappen verwacht dat Red Bull Racing prima uit de voeten kan op het stratencircuit in Singapore. Het technische circuit moet uitstekend passen bij de RB13 van de Nederlander.

Verstappen verwacht hoge ogen te kunnen gooien

Verstappen kijkt uit naar de Grand Prix van Singapore en heeft veel vertrouwen in een goede afloop.

"Ik kijk erg uit naar de race in Singapore. Het is altijd een speciaal weekend en het circuit paste altijd goed bij de Red Bull. Ik verwacht dat we dit jaar kunnen strijden om de podiumplaatsen."

"De nachtrace onder de warme omstandigheden vergt veel van je als coureur. Fysiek gezien is dit de zwaarste race van het seizoen, maar ik ben al enkele weken bezig met speciale hitte training om mezelf optimaal voor te bereiden. Dat moet me een voordeel opleveren in Singapore en Maleisië."

"Het circuit is erg bochtig en leuk om te rijden. Net als veel andere stratencircuits is het hier best hobbelig waardoor het extra uitdagend is om hier te racen."

Vorig jaar ging een goed resultaat al bij de start in rook op. Door een koppelingsprobleem kwam Verstappen niet goed van zijn plek en verloor hij de nodige plaatsen. In 2015 was er de beroemde 'NO' van Max Verstappen nadat het team hem vroeg om teamgenoot Carlos Sainz voor te laten.

Wat gaat Singapore dit jaar brengen voor Verstappen?

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen