Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen mikt op podiumplaats bij GP Singapore

Formule 1 coureur Max Verstappen verwacht dat Red Bull Racing prima uit de voeten kan op het stratencircuit in Singapore. Het technische circuit moet uitstekend passen bij de RB13 van de Nederlander.

Verstappen kijkt uit naar de Grand Prix van Singapore en heeft veel vertrouwen in een goede afloop. " Ik kijk erg uit naar de race in Singapore. Het is altijd een speciaal weekend en het circuit paste altijd goed bij de Red Bull. Ik verwacht dat we dit jaar kunnen strijden om de podiumplaatsen." " De nachtrace onder de warme omstandigheden vergt veel van je als coureur. Fysiek gezien is dit de zwaarste race van het seizoen, maar ik ben al enkele weken bezig met speciale hitte training om mezelf optimaal voor te bereiden. Dat moet me een voordeel opleveren in Singapore en Maleisië."

" Het circuit is erg bochtig en leuk om te rijden. Net als veel andere stratencircuits is het hier best hobbelig waardoor het extra uitdagend is om hier te racen." Vorig jaar ging een goed resultaat al bij de start in rook op. Door een koppelingsprobleem kwam Verstappen niet goed van zijn plek en verloor hij de nodige plaatsen. In 2015 was er de beroemde 'NO' van Max Verstappen nadat het team hem vroeg om teamgenoot Carlos Sainz voor te laten. Wat gaat Singapore dit jaar brengen voor Verstappen?

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi