© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen motiveert zijn Red Bull teamleden

13 jul. 2017 09:00 Ruud Dimmers 0 reacties
Het Formule 1 seizoen 2017 verloopt voor Max Verstappen en Red Bull niet zoals gehoopt. De Nederlander viel in vijf van de laatste zeven races uit, maar gaat niet bij de pakken neerzetten. Max leeft mee met zijn crew die volgens hem in hetzelfde schuitje zit.

Max Verstappen steekt Red Bull crew hart onder de riem

Maandag gaf Verstappen een speech voor de monteurs en engineers die aan zijn RB13 werken. Teambaas Horner toonde zich onder de indruk van de volwassen toespraak.

"Max heeft maandag in de fabriek de medewerkers toegesproken. Ik was onder de indruk van hem, want hij is pas 19 jaar en had een goede speech."

"Hij vertelde dat iedereen in het team in hetzelfde schuitje zit en dat de afgelopen races niet volgens plan verliepen. Max sprak de mannen moed in en is blij dat het team progressie boekt."

Teambaas Horner heeft er alle vertrouwen in dat het tij snel gaat keren. Dit weekend liggen er nieuwe kansen voor Verstappen tijdens de Grand Prix van Engeland. Horner toont begrip voor de frustraties van Verstappen.

"Max is nog jong en misschien soms wat ongeduldig, maar dat hoort bij de leeftijd. Hij ziet de ontwikkelingen en weet wat er nog aankomt. We hebben veel progressie geboekt en de coureurs merken dat zelf ook. De balans is beter geworden en we hebben downforce gewonnen."

"Ik hoop dat er races komen waarin we met de snelste mannen kunnen vechten," laat Horner weten.

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen