Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen-museum in aantocht: "Als er aan één voorwaarde wordt voldaan"

Als het aan vader Jos Verstappen ligt, dan komt er zeker een Max Verstappen museum ergens in Nederland. Alle spullen uit de carrière van zijn zoon heeft hij in ieder geval bewaard, maar er moet eerst nog wel een specifiek iets gebeuren wil het museum er komen.

In gesprek met Rob van Gameren op Ziggo Sport spreekt Jos Verstappen over het enorme succes van zoon Max en de bijbehorende Verstappen-shop. Het loopt heel goed, en ook de webshop trekt miljoenen bezoekers per jaar, van over de hele wereld. De volgende stap is een Max Verstappen-museum. Vader Jos erkent dat het inderdaad de bedoeling is dat een dergelijk museum er uiteindelijk gaat komen, maar dan moet er wel aan een voorwaarde worden voldaan, zo vertelt hij voor de camera. "Van mezelf heb ik niks bewaard, maar van Max heb ik van het begin af aan altijd in mijn achterhoofd iets gehad van 'als hij ooit doorbreekt, dan heb ik in ieder geval alles'. Ik heb al zijn raceoverallen, al zijn helmen, al zijn karts, zelfs zijn crossmotortje en zijn eerste quadje, alles hebben we." "Het is wel de bedoeling om uiteindelijk een een museum te beginnen, maar dan moet hij eerst wel wereldkampioen worden", zo luidt de conclusie van vader Jos. De gehele reportage van Ziggo Sport over de Max Verstappen-shop en het succes daarvan is hieronder terug te kijken.

xtICIqSiTwc

Krijgen we de titanenstrijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton? Mogen we Ferrari al uitvlakken? Deze en andere vragen worden uitgebreid besproken in de nieuwste podcast van RacingNews365 met F1-journalist Ruud Dimmers, autocoureur Tom Coronel en host Thomas van Groningen, die hieronder te beluisteren is.

Viaplay
x
Papa Perez "Verstappen en Checo zijn twee tijgers!"