© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen na problemen: 'Alles lijkt in orde'

20 jul. 2018 17:03 Jan van der Burgt 0 reacties
Max Verstappen lijkt met de schrik te zijn vrijgekomen na de tweede vrije training voor de Grand Prix van Duitsland. Een olielek hield hem een klein halfuur in de pits, maar heeft geen gevolgen voor de rest van het weekend.

Olielek hield Verstappen aan de kant

Opeens hoorden we tijdens de tweede vrije trainingen Max Verstappen spreken over een vreemd geluid bij het terugschakelen. Het team hoorde het ook en vroeg de Nederlander binnen te komen. Pas met nog drie minuten op de klok zagen we hem weer buiten:

"We hebben in de pitbox een klein olielek gevonden. Niet veel later hadden we dat echter verholpen en konden we de baan weer op. Alles voelde op dat moment weer goed aan", zo meldt Max Verstappen na de tweede trainingssessie.

"Ik denk bovendien dat we ons nog wat kunnen verbeteren ten opzichte van vandaag en hopelijk zitten we er dan ook morgen weer goed bij."

Max Verstappen klokte de snelste tijd in de tweede vrije training, nadat Daniel Ricciardo in de ochtend hetzelfde deed. Red Bull lijkt er daarmee beter voor te staan dan gedacht, al zullen Ferrari en Mercedes morgen in de kwalificatie allicht iets extra's kunnen vinden.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen