Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen na problemen: 'Alles lijkt in orde'

Max Verstappen lijkt met de schrik te zijn vrijgekomen na de tweede vrije training voor de Grand Prix van Duitsland. Een olielek hield hem een klein halfuur in de pits, maar heeft geen gevolgen voor de rest van het weekend.

Opeens hoorden we tijdens de tweede vrije trainingen Max Verstappen spreken over een vreemd geluid bij het terugschakelen. Het team hoorde het ook en vroeg de Nederlander binnen te komen. Pas met nog drie minuten op de klok zagen we hem weer buiten: "We hebben in de pitbox een klein olielek gevonden. Niet veel later hadden we dat echter verholpen en konden we de baan weer op. Alles voelde op dat moment weer goed aan", zo meldt Max Verstappen na de tweede trainingssessie.

"Ik denk bovendien dat we ons nog wat kunnen verbeteren ten opzichte van vandaag en hopelijk zitten we er dan ook morgen weer goed bij." Max Verstappen klokte de snelste tijd in de tweede vrije training, nadat Daniel Ricciardo in de ochtend hetzelfde deed. Red Bull lijkt er daarmee beter voor te staan dan gedacht, al zullen Ferrari en Mercedes morgen in de kwalificatie allicht iets extra's kunnen vinden.

Viaplay
x
Verstappen Verstappen geëerd met plekje in uiterst exclusieve wereldlijst