© Red Bull Content Pool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen niet bezorgd over problemen Honda-motor

07 aug. 09:20 Ruud Dimmers 9 reacties
Het grootste vraagteken voor 2019 vormt de overstap van Honda naar Red Bull. Is het een gouden greep, of wordt het een herhaling van het debacle van McLaren-Honda? Max Verstappen maakt zich er niet te druk over.

"Ik denk dat er niet veel problemen zijn", blikt Verstappen terug op de situatie bij Toro Rosso. Gasly en Hartley incasseerden al diverse gridstraffen, maar daar zit een plan achter: "In de meeste gevallen hadden de coureurs een slechte kwalificatie. Dan maakt het weinig verschil of je nieuwe componenten monteert en dat doet Honda dan ook."

"Er zijn nog behoorlijk wat races te gaan om het pakket voor volgend jaar beter te begrijpen. In 2019 zal de motor weer gewijzigd zijn. Honda leert van haar fouten en dat is goed", vertelt Verstappen op de officiële F1-site.

In het huidige huidige huwelijk met Renault ondervindt Red Bull ook diverse problemen met de motor. Zorgen voor 2019 maakt Max Verstappen zich niet. "Momenteel is het voornamelijk Daniel die problemen heeft met zijn (Renault-) motor. Problemen zijn er ook bij andere merken, niet alleen bij Honda. Ik maak me er geen zorgen over."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen