Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Max Verstappen ontloopt straf na incident kwalificatie Hongarije

Max Verstappen moest zich na afloop van de kwalificatie voor de GP van Hongarije melden bij de wedstrijdleiding. De Red Bull-coureur blokkeerde concurrent Romain Grosjean tijdens diens snelle ronde. De wedstrijdleiding bestrafte de Nederlander niet voor dit incident.

Romain Grosjean was pislink tijdens de kwalificatie en liet dit duidelijk over de boordradio horen: "Fuck, fuck, fuck - the Red Bull completely fucked me", waarmee hij Verstappen bedoelde.

De wedstrijdleiding riep het tweetal direct na afloop van de kwalificatie bij zich. Daarbij legden de beide coureurs een verklaring af over het incident. Aan de hand van het gesprek en de beelden besloot de wedstrijdleiding om geen straf op te leggen aan de Nederlander.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay

Unibet
x
Interview F1-teams komen massaal met statement na onderzoek naar Wolff