© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: 'Onze long runs zien er goed uit'

Max Verstappen is ijzersterk begonnen aan het Formule 1 weekend in Barcelona. De Red Bull coureur werd in de tweede vrije training derde op nog geen drie tienden van Hamilton maar maakte vooral indruk met zijn long run.

Verstappen positief over eerste dag in Barcolona

"De auto voelde goed aan vandaag en ook de updates werkten goed, dat is natuurlijk altijd mooi. Het is nog lastig om in te schatten hoe competitief we zijn maar dat zien we morgen wel. Het is in ieder geval een positieve start van dit weekend. Vooral in de long runs lijken we competitief te zijn en daar ben ik natuurlijk erg blij mee."

Volgens Sky Sports heeft het team van Verstappen en Ricciardo de meeste progressie geboekt in Barcelona. Of dat ook betekent dat Red Bull een serieuze aanval op de eerste startrij kan doen, is natuurlijk nog maar de vraag. Verstappen houdt zich daarover tegen de pers in ieder geval nog op de vlakte.

"We hebben vandaag voor het eerst met het nieuwe pakket gereden dus hopelijk kunnen we er morgen nog wat meer uithalen. Tijdens de kwalificatie komen we normaal qua motor nog wat tekort maar we zullen het zien morgen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen