© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: 'Opmerking over kopstoot was geen grapje'

08 jun. 2018 23:30 Ruud Dimmers 5 reacties
Max Verstappen kon na een positieve vrijdag weer lachen. De Nederlander was blij dat het eindelijk eens over iets anders ging dan over zijn crash in Monaco.

Verstappen: 'Genoeg is genoeg'

In gesprek met Ziggo Sport liet de Red Bull-coureur weten dat hij helemaal klaar is met het gezeur. Zijn opmerking tijdens de persconferentie van donderdag liet veel stof opwaaien. Verstappen zei dat de volgende persoon met een vraag over zijn rijstijl en crash het liefste een kopstoot zou geven.

"Dat was niet echt een grap. Op een gegeven ogenblik is het ook gewoon genoeg. Ik weet zelf wel waar het fout is gegaan."

De talloze vragen en opmerkingen over Monaco en de moeizame seizoensstart vindt Verstappen vervelend en dat liet hij duidelijk merken.

"Ze moeten gewoon snappen dat het op een gegeven ogenblik genoeg is. Nu is het makkelijk om de negatieve verhalen aan te halen, maar als ik aangeef dat het genoeg is dan moeten ze dat gewoon begrijpen."

Met zijn ijzersterke vrijdag snoert Verstappen voorlopig de criticasters de mond. Een mooi resultaat in Canada zal de druk weghalen en de aandacht verleggen. 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen