Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Max Verstappen over Jos: "Van hem geleerd altijd hard te werken"

Max Verstappen wordt door Formule 1-volgers van over de hele wereld beschreven als een zeer getalenteerde, maar ook hardwerkende coureur. Volgens de Red Bull-coureur zelf heeft hij dat meegekregen van zijn vader Jos.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

"Eerlijk gezegd denk ik dat iedereen wil winnen. Maar ik doe wel altijd extra mijn best", zegt Max Verstappen in een interview op de website van Red Bull Racing.

Volgens de 21-jarige Limburger is dat voor een groot deel te danken aan de inspanningen van Jos Verstappen: "Mijn vader heeft me altijd nadrukkelijk geleerd om hard te blijven werken. Niet alleen op de baan, maar ook daarnaast - daar kun je altijd de auto en jezelf verbeteren. Je moet alle middelen om je heen gebruiken om de setup te verbeteren of je beter te voelen in de auto. Hij heeft me altijd gepusht om het steeds beter te doen."

Hoewel de Red Bull-coureur naarmate zijn F1-carrière vorderde steeds meer op eigen benen is komen te staan - en nu al enkele jaren op zichzelf in Monaco woont - is de band met zijn vader nog steeds sterk.

De jonge Verstappen: "Mijn vader is nu meer op de achtergrond, maar ik bel hem elke dag en dan praten we over de afstellingen waar ik mee bezig ben. Hij zal niet zomaar zeggen 'Ja, dat klopt' of niet, maar ik vertel hem wel graag wat er speelt zodat hij op de hoogte is."

RN365 Nieuwsdossier Het laatste Max Verstappen nieuws

0 reacties