Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Max Verstappen reageert op opgelaaide vete vader Jos en Horner

Het weekend in Oostenrijk draait vooral om een vete tussen Jos Verstappen en Christian Horner. Max Verstappen werd naar zijn mening gevraagd na afloop van de sprintrace en stelt dat dit vermeden had kunnen worden.

Jos Max Verstappen Bahrein
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Het gaat in Oostenrijk bijna alleen maar over de opgelaaide vete tussen Jos Verstappen en Christian Horner. De twee konden al niet goed met elkaar overweg en het wordt er in Oostenrijk niet beter op. Horner zou er namelijk persoonlijk voor hebben gezorgd dat Verstappen niet mee doet aan de Legends Parade. Max Verstappen won ondertussen de sprintrace op de Red Bull Ring en er wordt aan hem gevraagd wat hij van de ruzie tussen de twee partijen vindt.

"Het is niet leuk. Niet voor mezelf, niet voor mijn vader, niet voor Christian en niet voor het team. Je wilt niet dat deze dingen gebeuren. Mijn vader is heel duidelijk geweest over de reden en natuurlijk kan ik zijn mening daarover begrijpen. Uiteindelijk wordt hij gevraagd om een auto te besturen en hij komt erachter dat het niet gewenst is dat hij die auto bestuurt", zo vertelt Verstappen tegenover onder meer RacingNews365.

"Mijn vader geeft er eigenlijk niets om om in de auto te rijden, maar er werd aan hem gevraagd: 'alsjeblieft, doe het voor de Nederlandse fans en Red Bull. We hebben een geweldige relatie en het is ons thuiscircuit'. Aan de andere kant begrijp ik dat ik hier ben om me te richten op de performance van de auto en ik wil dus een goede relatie met iedereen hebben. Maar dit scenario had natuurlijk vermeden kunnen worden..."

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op tickets!

ABONNEER & WIN

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Kritiek op 'wanhopige' Verstappen: "Drie zaken discutabel"