© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

'Max Verstappen reed een geweldige race'

26 jun. 2018 10:45 Jan van der Burgt 1 reacties
Max Verstappen reed in Frankrijk wederom een geweldige race en was volledig in balans. Dat is de mening van Martin Brundle, die de sneer van Verstappen aan het adres van Vettel bovendien te rechtvaardigen vond.

Martin Brundle looft sterke optreden Verstappen

Brundle is lovend over wat Verstappen de laatste races laat zien: "Hij reed in Frankrijk opnieuw een zeer sterke race en was volledig in balans. Hij zegt dat hij als coureur na de incidenten eerder dit jaar niet is veranderd, maar op de een of andere manier valt alles nu weer op zijn plek."

Na die foutloze race gaf Max Verstappen in de persconferentie aan dat de media Sebastian Vettel maar eens moesten vragen of hij zijn rijstijl niet moet aanpassen vanwege zijn botsing met Bottas: "Dat is wat mij steeds werd gevraagd, dus vraag dat nu dan maar aan Sebastian."

Martin Brundle denkt dat er meer venijn achter die opmerking zat dan er gedacht werd: "Ik was bij die persconferentie aanwezig en in mijn ogen was die opmerking serieus en kwam die voort uit een stukje woede."

"Het is best begrijpelijk dat Verstappen Vettel nu onder vuur nam. Dat deed Vettel ook toen Verstappen de nodige fouten maakte en wie kaatst kan de bal verwachten", aldus de Sky Sports F1-verslaggever.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen