Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

'Max Verstappen reed een geweldige race'

Max Verstappen reed in Frankrijk wederom een geweldige race en was volledig in balans. Dat is de mening van Martin Brundle, die de sneer van Verstappen aan het adres van Vettel bovendien te rechtvaardigen vond.

Brundle is lovend over wat Verstappen de laatste races laat zien: "Hij reed in Frankrijk opnieuw een zeer sterke race en was volledig in balans. Hij zegt dat hij als coureur na de incidenten eerder dit jaar niet is veranderd, maar op de een of andere manier valt alles nu weer op zijn plek."

Na die foutloze race gaf Max Verstappen in de persconferentie aan dat de media Sebastian Vettel maar eens moesten vragen of hij zijn rijstijl niet moet aanpassen vanwege zijn botsing met Bottas: "Dat is wat mij steeds werd gevraagd, dus vraag dat nu dan maar aan Sebastian."

Martin Brundle denkt dat er meer venijn achter die opmerking zat dan er gedacht werd: "Ik was bij die persconferentie aanwezig en in mijn ogen was die opmerking serieus en kwam die voort uit een stukje woede."

"Het is best begrijpelijk dat Verstappen Vettel nu onder vuur nam. Dat deed Vettel ook toen Verstappen de nodige fouten maakte en wie kaatst kan de bal verwachten", aldus de Sky Sports F1-verslaggever.

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Domenicali Hoogste F1-baas doet een oproep aan Ferrari na vertrek Binotto