Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Max Verstappen: "Rijden met B-spec van Renault is geen nadeel"

Max Verstappen rijdt dit weekend met Renault's B-spec-motor. De nieuwste versie, de C-spec, zou het op hoogte niet tot de finish volhouden. Toch verwacht Max Verstappen niet dat het een groot nadeel zal zijn.

"Dat denk ik niet, nee", zo laat Max Verstappen in gesprek met Ziggo Spot desgevraagd weten. "In de kwalificatie maken we toch geen kans, met welke motor we ook rijden, en in de race is het sowieso geen nadeel. De B-spec laadt de energie bijvoorbeeld beter op dan die C-spec."

De B-spec functioneert echter niet alleen beter, hij zou, zeker op hoogte, een stuk betrouwbaarder zijn: "Die C-spec houdt het gewoon niet. De turbo zal het niet tot het einde van de race volhouden."

Op de vraag of de Grand Prix van Mexico daadwerkelijk de laatste kans is voor Red Bull om te winnen, antwoordt Verstappen bevestigend: "Dat denk ik wel. Brazilië is veel bergop en Abu Dhabi is nooit een goed circuit geweest voor ons."

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay

Unibet
x
Max Verstappen De dag waar de F1-kampioen een jaar lang naartoe heeft gewerkt