© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen snelste in derde training Mexico

28 okt. 2017 18:00 Ruud Dimmers 1 reacties
Max Verstappen was uitstekend op dreef tijdens de laatste vrije training. De Nederlander was de hele training voorin te vinden en bleef Hamilton en Vettel nipt voor.

Kleine verschillen in derde vrije training

De derde vrije training begon rustig, mede dankzij Pierre Gasly die stilviel met motorproblemen en voor een lange gele vlag situatie zorgde. Pas na twintig minuten zagen we de eerste echt snelle tijden op de klokken komen. Lewis Hamilton noteerde daarbij de snelste tijd, maar gebruikte de ultrasoft banden. Max Verstappen was slechts een tiende langzamer op de supersoft band.

Bottas dook liefst vier tienden onder de snelste tijd van Hamilton. Max Verstappen liet ondertussen weten dat zijn banden te koud bleven, waardoor de grip niet optimaal was. 

In het tweede deel van de training gingen alle coureurs op zoek naar hun ultieme ronde ter voorbereiding op de kwalificatie. Max Verstappen dook op de ultrasoft banden naar de snelste tijd voor Vettel en Ricciardo.

Lewis Hamilton verbeterde zichzelf ondertussen en kwam tot op één tiende van Verstappen, maar Mercedes kon in tegenstelling tot de verwachtingen niet domineren. In de slotfase van de training veranderde de stand niet meer, waardoor Max Verstappen de training als snelste afsloot.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen