© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen teleurgesteld in 'onzichtbare' party mode Renault

04 jul. 2018 12:10 Jan van der Burgt 0 reacties
In Oostenrijk beschikten alle Renault-aangedreven teams over de langverwachte party mode van Franse makelij. Helaas was niet iedereen heel erg te spreken over die kwalificatiemodus.

Renault-coureurs hopen op meer

Red Bull ging er op de Red Bull Ring weliswaar met de overwinning vandoor, maar dat had niks te maken met een verbeterde performance in de kwalificatie. In tegendeel, het gat naar Mercedes was groter dan we de laatste tijd gewend waren.

"Ik heb weinig van die kwalificatiemodus gevoeld", zo liet Max Verstappen na afloop dan ook optekenen. "Er was wel sprake van iets meer vermogen, maar volgens valt er nog veel meer uit te halen."

Verstappen kreeg bijval van teambaas Christian Horner, die de term 'party mode' in gesprek met AS wat overtrokken noemt: "Van een feestje was niet echt sprake, meer een hapje vooraf."

Zelfs Renault-fabrieksrijder Nico Hülkenberg had zijn bedenkingen bij de powerboost: "Er moet wat meer gebeuren om echt het verschil te kunnen merken. Het was in ieder geval niet wereldschokkend wat we er aan pk's bij hebben gekregen."

McLaren's Fernando Alonso houdt ondertussen hoop op op verbetering: "Het was nu moeilijk om de oude situatie te vergelijken met de nieuwe situatie, maar ik vertrouw erop dat er meer aan zit te komen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen