Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

Max Verstappen teleurgesteld in 'onzichtbare' party mode Renault

In Oostenrijk beschikten alle Renault-aangedreven teams over de langverwachte party mode van Franse makelij. Helaas was niet iedereen heel erg te spreken over die kwalificatiemodus.

Red Bull ging er op de Red Bull Ring weliswaar met de overwinning vandoor, maar dat had niks te maken met een verbeterde performance in de kwalificatie. In tegendeel, het gat naar Mercedes was groter dan we de laatste tijd gewend waren.

"Ik heb weinig van die kwalificatiemodus gevoeld", zo liet Max Verstappen na afloop dan ook optekenen. "Er was wel sprake van iets meer vermogen, maar volgens valt er nog veel meer uit te halen."

Verstappen kreeg bijval van teambaas Christian Horner, die de term 'party mode' in gesprek met AS wat overtrokken noemt: "Van een feestje was niet echt sprake, meer een hapje vooraf."

Zelfs Renault-fabrieksrijder Nico Hülkenberg had zijn bedenkingen bij de powerboost: "Er moet wat meer gebeuren om echt het verschil te kunnen merken. Het was in ieder geval niet wereldschokkend wat we er aan pk's bij hebben gekregen."

McLaren's Fernando Alonso houdt ondertussen hoop op op verbetering: "Het was nu moeilijk om de oude situatie te vergelijken met de nieuwe situatie, maar ik vertrouw erop dat er meer aan zit te komen."

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Red Bull trekt 19-jarig supertalent aan als F1-reservecoureur