Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meerā€¦
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen traint zich suf in Monaco

Over vier weken mag Max Verstappen eindelijk zijn opwachting maken in de nieuwe Red Bull RB14. Het circuit van Barcelona vormt dan het decor van de eerste wintertest. Tot die tijd zit er niets anders op voor de Nederlander om zich zo optimaal mogelijk voor te bereiden. Max Verstappen is thuis in Monaco hard aan het trainen om afgetraind aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen. Daarnaast vinden we de Nederlander ook met regelmaat in de simulator van Red Bull terug. In Milton Keynes kan Max plaatsnemen in de super realistische simulator van het team. Op deze manier kan Max al rijden in de computersimulatie van zijn nieuwe RB14. Wij tellen met Max af richting 26 februari. Tot die tijd traint Verstappen zich letterlijk suf.

BeapSppHSEe

Getting some soliiid work in #season2018 Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op 26 Jan 2018 om 6:39 (PST)

BefSujNno_-

Just hanging around a bit #lazysunday #keeppushing Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op 28 Jan 2018 om 1:58 (PST)

Befnurqnlpu

Keep pushing the limits šŸ”„ #season2018 Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op 28 Jan 2018 om 5:01 (PST)

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden