Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

Max Verstappen verwacht meer spektakel in Bahrein en China

Als fan zou Max Verstappen de televisie hebben uitgezet tijdens de Grand Prix van Australië. De race was dodelijk saai, maar Verstappen denkt dat dit in Bahrein een ander verhaal kan zijn.

Inhalen was zo goed als onmogelijk in Australië. Max Verstappen zat zelf vast achter Kevin Magnussen en Fernando Alonso en zag geen kans ze te passeren. Het is momenteel het grootste probleem in de Formule 1. Een probleem dat volgens Verstappen niet snel kan worden opgelost.

"Het direct aanpassen van de reglementen is onmogelijk. Teams zullen daar nooit overeenstemming over bereiken. Een dergelijk proces gaat gepaard met hoge kosten en het duurt minstens twee of drie jaar voordat je iets erdoor krijgt. Reglementen die het inhalen bevorderen, laten dus nog wel even op zich wachten."

Nu werd het gebrek aan inhaalacties in Australië versterkt door de aard van het circuit. Bahrein kan dan ook een ander verhaal zijn, aldus Verstappen in gesprek met het programma Peptalk.

"In Bahrein en China zal er sowieso meer actie zijn. Dat zijn circuits waar je beter kan inhalen. Met de Grand Prix van Australië hebben we direct één van de moeilijkste Grand Prixs gehad."

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Red Bull trekt 19-jarig supertalent aan als F1-reservecoureur