Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen voorzichtig over titelkansen in 2018

Max Verstappen is bezig aan een indrukwekkende opmars met Red Bull in de Formule 1. Desondanks wil de Nederlander niet te hard van stapel lopen voor wat betreft zijn titelkansen in 2018.

De huidige vorm van Red Bull is zeer bemoedigend en de verwachtingen voor het volgende Formule 1 seizoen zijn dan ook hooggespannen. Max Verstappen waakt voor teveel optimisme en wil zich niet wagen aan voorspellingen. " Ik ben een beetje voorzichtig, maar het ziet er allemaal goed uit. Je weet alleen nooit waarmee de concurrentie aan de start verschijnt." " Ik wil nu genieten van de laatste races van het seizoen en dan zien we wel wat volgend jaar brengt."

Van de laatste vier races wist Max Verstappen er twee te winnen. In Maleisië en Mexico was hij het sterkste en in Japan finishte hij als tweede. In totaal behaalde de Nederlander 80 van de beschikbare 100 punten in deze vier races. Dat waren er meer dan welke andere F1-coureur dan ook. Voor de komende twee races, Brazilië en Abu Dhabi, zijn de verwachtingen dan ook hooggespannen.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi