Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen: 'We zijn nog niet snel genoeg'

De vrijdag verliep voor Max Verstappen zonder technische problemen, iets waarover de Red Bull coureur tevreden was. De balans van de RB13 was nog niet helemaal naar wens, wat betekent dat het team nog wat werk voor de boeg heeft. Zondag staat de tiende race van het seizoen, de GP van Groot-Brittannië op de kalender.

De eerste vrije training sloot Verstappen af op een derde positie. In de middag werd dat gevolgd door een vijfde positie. Traditiegetrouw was de Nederlander 'best of the rest' achter de teams van Mercedes en Ferrari. Teamgenoot Daniel Ricciardo moest in beide trainingen vier tot vijf tienden toegeven op zijn teamgenoot. Na afloop van de trainingen liet Max Verstappen op zijn site weten dat hij blij was dat hij een probleemloze dag kende. " Ik had vandaag geen problemen met de techniek."

" Qua rondetijden waren we nog niet snel genoeg en ik ben nog niet helemaal tevreden met de balans. We moeten daar aan werken om nog wat extra tijd te winnen. Vandaag was P5 het maximaal haalbare." Ondanks dat Red Bull het derde team in de pikorde is dit jaar, wist Daniel Ricciardo in de afgelopen vijf races het podium te halen. Voor Verstappen is het doel om op Silverstone na drie uitvalbeurten de finish weer te halen.

Viaplay
x
Ferrari-overstap Hamilton is kritiek helemaal beu: "Ze blijven shit over me uitkramen"