© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: 'We zijn nog niet snel genoeg'

14 jul. 2017 16:11 Ruud Dimmers 0 reacties
De vrijdag verliep voor Max Verstappen zonder technische problemen, iets waarover de Red Bull coureur tevreden was. De balans van de RB13 was nog niet helemaal naar wens, wat betekent dat het team nog wat werk voor de boeg heeft. Zondag staat de tiende race van het seizoen, de GP van Groot-Brittannië op de kalender.

Max Verstappen gematigd tevreden over eerste dag op Silverstone

De eerste vrije training sloot Verstappen af op een derde positie. In de middag werd dat gevolgd door een vijfde positie. Traditiegetrouw was de Nederlander 'best of the rest' achter de teams van Mercedes en Ferrari. Teamgenoot Daniel Ricciardo moest in beide trainingen vier tot vijf tienden toegeven op zijn teamgenoot.

Na afloop van de trainingen liet Max Verstappen op zijn site weten dat hij blij was dat hij een probleemloze dag kende. "Ik had vandaag geen problemen met de techniek."

"Qua rondetijden waren we nog niet snel genoeg en ik ben nog niet helemaal tevreden met de balans. We moeten daar aan werken om nog wat extra tijd te winnen. Vandaag was P5 het maximaal haalbare."

Ondanks dat Red Bull het derde team in de pikorde is dit jaar, wist Daniel Ricciardo in de afgelopen vijf races het podium te halen. Voor Verstappen is het doel om op Silverstone na drie uitvalbeurten de finish weer te halen.

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen