Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen weet nog niet waar zijn toekomst ligt

Max Verstappen heeft nog een lange Formule 1-carrière voor de boeg. Maar wat hij daarna gaat doen is ongewis, evenals waar hij zich dan permanent wil gaan vestigen. In Nederland misschien? Verstappen lijkt er niet warm voor te lopen.

"Ik heb er al vaak over nagedacht, maar ik heb werkelijk nog geen idee", klinkt het stelling uit de mond van Max Verstappen als hem gevraagd wordt waar hij zich op den duur wil gaan vestigen. Nu woont hij in Monaco, daar waar hij die vraag voorgelegd krijgt in een interview van G-Star met Edwin Evers. Verstappen weet echter wel waar hij behoefte aan heeft als hij zich ergens gaat settelen en de kans dat hij dat in Monaco vindt, is gering: "Ruimte." De achterhoek lijkt desgevraagd af te vallen en sowieso misschien wel heel Nederland: "Op dit moment zou ik bijvoorbeeld niet in Nederland willen wonen en op de lange termijn... ik weet het niet." "Het weer staat me tegen. Als je eenmaal gewend bent aan dit (wijzend naar de zonnige achtergrond in Monaco, red.), dan wil je niet anders. Ik vond het bijvoorbeeld verschrikkelijk om in de wintermaanden januari en februari te trainen. Ik zat echt met dikke tenen als ik in Nederland zat. Grijze luchten, regen, ik kon daar niks mee, maar hier (in Monaco dus, red.) word je al heel anders wakker." Maar Verstappen heeft dus ruimte nodig. Om wat mee te doen? Wil hij misschien een kartbaan aanleggen in de tuin? "Ik wil iets hebben met de ruimte daaromheen om leuke dingen te doen", zo luidt het niet ontkennende antwoord.

SVxOru7Pq9o

Kan Max Verstappen in Bahrein wel Mercedes verslaan als Mercedes de teugels wat laat vieren? Alles over de GP van Bahrein in de nieuwste editie van de Formule 1-podcast van RacingNews365, die hieronder te beluisteren is.

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'