© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: "Wereldtitel wordt lastig in 2019"

11 okt. 2018 11:05 Wanda Bisschop 4 reacties
Na de Grote Prijs van Abu Dhabi komt er een einde aan het huwelijk tussen Red Bull Racing en Renault. Vanaf 2019 rijdt de Oostenrijkse renstal met een motor van de Japanse motorfabrikant Honda en begint er een nieuw avontuur. Ondanks dat Verstappen positief is over de ontwikkeling van Honda houdt hij zich op de vlakte wat betreft zijn kansen in 2019.

"Natuurlijk wil ik volgend jaar wereldkampioen worden, dat is altijd mijn doel. Alleen ben ik wel afhankelijk van mijn materiaal," aldus Verstappen tijdens een bijeenkomst van zijn sponsor Exact in Utrecht.

Verstappen liet zich dit seizoen al meerdere keren negatief uit over de Renault-motor en kan dan ook niet wachten om met de Honda krachtbron te gaan rijden. Hij volgt de verrichtingen van de Japanse motorfabrikant bij Toro Rosso dan ook nauwkeurig maar houdt ondanks de positieve ontwikkeling wel een slag om de arm.

"Onze auto is goed en hopelijk beschikken we volgend jaar ook over een snellere motor. Aan het begin van het seizoen zijn we denk ik nog niet snel genoeg maar hopelijk zijn we dat later wel en zijn we dan ook competitief. Ik denk alleen dat de titel volgend jaar nog wel lastig wordt."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen